Нова поставка холодоагенту R-134


Холодоагент R-134 є одним з найбільш поширених і популярних серед дозволених в Україні холодоагентів. Компанія Юніверсал Експорт поставила нову партію фреону 134. Купити низькотемпературний хладон 134 ви можете зі складу Юніверсал Експорт в Києві.

Холодоагент 134 є основним замінником R12 в холодильних установках з температурним режимом нижче -8оС. Він також знайшов ефективне застосування в розробці та впровадженні нових сумішевих газів. Однак використання газу R134 виходить далеко за межі використання в холодильному обладнанні.

У хімічній промисловості цей газ використовується у вигляді пінювача. Вступаючи в хімічну реакцію з полімером, R134 спінює його структуру, значно збільшуючи обсяг первинного матеріалу. Для збереження такої структури листового полімеру зазвичай використовують стабілізатор. Однак, тетрафторетан не відноситься до універсальних пінювачей, тому для його застосування в процесі виробництва необхідно провести тестові випробування.

Основною перевагою 134 холодоагента є його екологічна безпека. Саме нульовий потенціал руйнування озонового шару і є тими показником, що дозволяє використовувати тетрафторетан в тих сферах, де раніше використовувався 12 хладон.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар  
Ім'я
Email
Введіть коментар
12 + ? =18
Введіть капчу
В начало