L-треонін: характеристики і застосування


L-треонін кормового призначення містить діючої речовини не менше 98,5%. Л-треонін відноситься до групи амінокислот, що добуваються мікробіологічними способом. L-треонін – це речовина, яка провокує зростання скелетних м’язів, є складовою частиною білків і багатьох травних ферментів.

Важливу функцію L-треонін виконує в синтезі гліцину і пуринів, є прекрасним джерелом енергії, бере участь у регулюванні споживання корму. Ізомерна частота і біологічна доступність L-треоніну для свиней і сільськогосподарської птиці становить 100%.

  • Вміст сирого протеїну: 73%.
  • Метаболічна енергія: сільськогосподарська птиця – 3480 ккал/кг; свині – 3650 ккал/кг.

L-треонін випускається у вигляді білого порошку, який розчиняється в дозуванні 90 г/л води при 20 °С. Його використовують, щоб збагатити і збалансувати раціон свиней і сільськогосподарської птиці треоніном. Його можна додавати в комбікорм, так як вони повністю сумісні.

L-треонін не накопичується в організмі тварини, проте необхідно дотримуватися норм споживання цієї кормової добавки, рекомендованих виробником. Добавка L-треоніну може не використовуватися в разі, коли ця речовина вже введена в комбікорм при його виробництві. Дозування L-треоніну залежить від рівня протеїну в комбікормі і від амінокислотного складу інгредієнтів.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар  
Ім'я
Email
Введіть коментар
10 + ? =14
Введіть капчу
В начало